lb rb
date a dog logo
Date a Dog werd gesteund door:

  De Proteq Dier & Zorg verzekering is een ongevallen- ziektekostenverzekering voor honden en katten. U houdt van uw hond of kat. Als hij ziek wordt of een ongeluk krijgt dan geeft u 'm de medische zorg die op dat moment nodig is. U moet dan wel direct kunnen betalen. Met de Proteq Dier & Zorg Verzekering hoeft u zich over de rekening van de dierenarts geen zorgen meer te maken.

Eigen Fabrikaat
Actie en retail, daar draait het om bij dit reclamebureau. Daarom hebben ze een neus voor goede acties. Zoals Date a Dog. En na een beetje snuffelen aan de stichting, komt er een leuk idee. Want Eigen Fabrikaat zet graag mensen in beweging. Dit keer naar Doorn! 

Al decennia lang drukt Muller Visual vrijwel alle theateraffiches en filmposters van ons land. Door de jaren heen zijn ze ontwikkeld tot een allround, full-service drukwerkspecialist met een vrijwel onbegrensd productaanbod. Van visitekaart tot grootformaat abri, van flyer tot poster. En nu ook voor Date a Dog. Want Muller Visual is altijd enthousiast te maken voor mooie initiatieven en goede ideeën. 
  Beveiliging is mensenwerk. Dat is precies waar het om draait bij ‘the Melrose way’: mensen.
Onze mensen combineren eigenschappen die u misschien niet van beveiligingsmedewerkers verwacht: ze zijn sociaal, gastvrij en aan de andere kant glashelder, duidelijk en vooral alert. Ze staan er als het er op aan komt en aarzelen niet om in te grijpen wanneer dat echt nodig is. 

 

Dé dierenboutique waar de dierenliefhebber met gevoel voor design zijn of haar hart kan ophalen. Vovnjau legt de nadruk op het modische aspect van accessoires voor honden en katten en daarbij wordt het welzijn van het dier NOOIT uit het oog verloren. Een mooie mand die ook nog eens perfect bij uw interieur past, een hippe riem voor de hond of een design kattenmeubel, u vindt het bij Vovnjau! 


Na 17 jaar radio, tv- en bedrijfspresentaties deelt presentatrice Fabienne de Vries (TMF, RTL) nu deze unieke media-ervaring met andere zakelijke professionals. Met haar eigen bedrijf Toute Media biedt zij nog steeds presentaties en helpt zij ook anderen met hun Presentatievaardigheden en Personal Performance, dmv masterclasses. 

Wilt u probleemgedrag van uw hond voorkomen of oplossen? Iedereen, en elke hond vanaf acht weken, is welkom bij het Amsterdamse Honden Centrum! Het Amsterdamse Honden Centrum biedt:
* Privétraining op maat (pups en oudere honden)
* Gedragstherapie
* Advies over de aanschaf van uw hond
* Begeleiding van uw nieuwe hond


advies | training | coaching | bemiddeling | evenementen organisatie

Doen waar we goed in zijn. Doen waar we energie, inspiratie en enthousiasme uithalen. Een goede samenwerking is daarbij onmisbaar. En: het resultaat telt. Wij zijn ervan overtuigd dat primair onze resultaten voor onze klanten redenen zijn om te vertrouwen op onze kwaliteiten, op onze kennis en kunde.Kortom: uiteindelijk kies je NIKS!

Of het nu gaat om een buurtfeest, bedrijfsfeest of een feestdag op een basisschool, voor ieder evenement hebben wij wel iets leuks of iets lekkers. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel, daarom denken wij van Food & Fun graag met u mee om uw evenement tot een groot succes te maken.

Nederland telt ongeveer 7,5 miljoen huishoudens (bron CBS = Centraal Bureau voor de Statistiek). Daarvan bezit circa 40% (dus circa 3 miljoen huishoudens) een hond of een kat. Het is dan ook niet zo verwonderlijk, dat er jaarlijks duizenden huisdieren onbedoeld verdwijnen, waarvan een deel nooit meer terug komt. Dit tot groot verdriet van de eigenaren.
Het opsporen van een eenmaal verdwenen dier is niet eenvoudig, ook al zijn er veel instanties die daarbij hulp kunnen bieden.
Dierweg.nl denkt een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het terug krijgen van een vermist dier. Dit door een dier te registreren, dat nog niet verdwenen is. Hierbij worden de modernste (internet-)technieken gekoppeld aan een label met een QR code en een unieke code."

   
info@dateadog.nl  
lb rb